Van Hamelstraat 97-99
3762 XS Soest
035-6029446

Directeur
Natasja van Gool-Bak

Website
de-achtbaan@de-achtbaan.nl
Google Maps

De Achtbaan

Op De Achtbaan vinden we een veilige en prettige sfeer erg belangrijk. Dat betekent dat we elkaar respecteren, vertrouwen en voor elkaar zorgen. Duidelijke regels en afspraken horen daarbij. Hiervoor gebruiken we de methode ‘Vreedzame School’.

Op De Achtbaan krijgen de leerlingen een stevige basis mee voor hun verdere leven. Dit doen we o.a. door veel aandacht te besteden aan de basisvaardigheden (taal, lezen en rekenen). Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het niveau van het kind.

Op De Achtbaan hanteren we het motto:

‘Leren doe je van elkaar en met elkaar’

Wij willen met de leerlingen hoge resultaten bereiken. Kinderen hebben er recht op dat hun talenten maximaal worden aangemoedigd en ontplooid. Sterker nog: we kunnen niet zonder hun kwaliteiten. Daarom stellen wij ons tot doel om alle effectieve middelen en instrumenten in te zullen zetten om recht te doen aan de talenten van de kinderen. Hoe wij dit doen? Middels een structuur waarbij in de ochtend gewerkt wordt aan taal, rekenen, lezen en spelling. Wij bieden in iedere groep verschillende niveaus aan: zodat alle kinderen zich prettig voelen. Natuurlijk houden wij de resultaten van alle kinderen door het gehele jaar in de gaten. Wij werken volgens de principes van ‘handelingsgericht werken’. (handelingsgericht-werken.nl)